Kattenpension Katschip Enkhuizen
kleinschalige en liefdevolle opvang voor katten
 


Wie zijn wij?


Dit kleinschalige kattenpension in Enkhuizen is aan huis bij de familie Nabuurs. Mijn naam is Anne. Ik beheer het pension. Momenteel volg ik, met heel veel plezier, de opleiding voor het houden van dieren van zowel honden als katten bij Aeres Training Centre Barneveld.

Want voor kattenopvang is een vakbekwaamheidsbewijs verplicht. Daarmee voldoe ik zeer binnenkort aan het "besluit houders van dieren"


Mijn motivatie om met katten te werken is zeer groot. Al van jongs af aan kamde ik de raskatten van mijn buurman en paste ik op tijdens vakanties. Tijdens mijn studie werkte ik in het dierenasiel en ook thuis altijd huiskatten gehad. 

Je gelooft het niet maar zelfs op mijn geboortekaartje staat een kat.