Kattenpension Katschip Enkhuizen
kleinschalige en liefdevolle opvang voor katten
 


Wie zijn wij?


Dit kleinschalige kattenpension in Enkhuizen is aan huis bij de familie Nabuurs. Mijn naam is Anne. Ik beheer het pension. 

Om dit werk te mogen doen, heb ik een opleiding gevolgd aan Aeres Trainingcentre Barneveld.

Daar heb ik het vakbekwaamheidsbewijs houder van honden en katten behaald.

Momenteel volg ik de cursus adviseur vacht- en lichaamsverzorging voor katten en start ik binnenkort met trimmen.Mijn motivatie om met katten te werken is zeer groot. Al van jongs af aan kamde ik de raskatten van mijn buurman en paste ik op tijdens vakanties. Tijdens mijn studie werkte ik in het dierenasiel en ook thuis altijd huiskatten gehad. 

Je gelooft het niet maar zelfs op mijn geboortekaartje staat een kat.